Project

General

Profile

Actions

Issue #2069

closed

Fix python mako build issue

Added by Denis 'GNUtoo' Carikli about 2 years ago. Updated almost 2 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
Start date:
06/27/2020
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Resolution:
fixed
Device:
Unknown
Grant:
Type of work:
Actions #1

Updated by Denis 'GNUtoo' Carikli about 2 years ago

First we need to:
  • Mirror the corresponding AOSP repo (#2068)
  • cp -r it to replicant-9, it will take some space but we'd have multiple revisions.

Then the build instructions have the following workaround:

$ cd prebuilts/build-tools/path/linux-x86/
$ rm python && ln -s /usr/bin/python python

I wonder if the following could work with no side effects:

#!/usr/bin/env sh
python $@

edit1: fix typo, explain how to potentially fix

Actions #2

Updated by Denis 'GNUtoo' Carikli about 2 years ago

  • Status changed from New to Resolved
  • Resolution set to fixed

this should be fixed in build/make now.

Actions #3

Updated by Denis 'GNUtoo' Carikli almost 2 years ago

  • Status changed from Resolved to In Progress
  • Target version changed from replicant 10.0 to Replicant 11.0 0001
  • Resolution deleted (fixed)

I reopened because the issue kept re-appearing.

I'll post more details when I'll have tested Putti's changes again.

Actions #4

Updated by Denis 'GNUtoo' Carikli almost 2 years ago

  • Status changed from In Progress to Resolved
  • Resolution set to fixed

I fixed it in Replicant 10

Actions

Also available in: Atom PDF